Coffee and bagels…

Naast alle dagverslagen wil de reiscommissie natuurlijk ook een keer het hoogste woord hebben :D . Want niet alleen de deelnemers hebben wat te zeggen, ook wij willen even kwijt hoe ontzettend tof we deze reis vinden. Als commissie ervaar je de reis natuurlijk net wat anders. Wij hebben helaas geen mensen waar we hersenloos achteraan kunnen waggelen, dus hebben we alles voor de reis al nauwkeurig uitgezocht. In het begin dachten veel deelnemers dat ze ook op de vrije momenten achter de commissie aan konden lopen. De commissie vond dit een minder goed plan, dus zorgden de commissieleden ervoor dat zij in hun vrije momenten achter de deelnemers aan kunnen lopen.

Ondanks dat sommige commissieleden de reisblues hebben omdat de reis bijna is afgelopen, konden wij  vannacht al vol trots bovenop Rockefeller Center staan en terug kijken op een tot nu toe geslaagde reis.

De reisquotes zijn zich ook al aan het opstapelen, hier volgt een selectie:

Rob: “Misschien moeten we de machinist… nee de piloot… nee de,,, hoe heet zo’n ding op een schip.?”

Michelle tegen Peter terwijl zijn tafel onder het gesmolten ijs ligt: “Ja ik wilde al zeggen dat er een gat in je ijsje zat maar ik dacht ik wacht even.”

Rick: “Ik faal”
Peter: “Dat zeiden we 5 minuten geleden ook al”

Niet alleen de verbale dingen zijn af en toe hilarisch. Ook sommige acties kunnen niet weggelaten worden uit deze blog. Zo is Cindy ons dagelijks vermaak als ze op haar bed moet klimmen. (het zijn stapelbedden en ze slaapt boven). Zelfs het afdalen lijkt bij haar af en toe wat moeizaam te gaan. Ook Peter had wat moeilijkheden om met zijn slaperige kop zijn bed uit te springen. Hij vond het namelijk nodig om de kast mee te trekken zodat deze bijna op het hoofd van Rob terecht kwam. Een ander punt is de wekker van Ines, iedereen wordt namelijk wakker van de herrie, behalve Ines zelf. Gelukkig biedt Peter zijn wekker een uitkomst, want het geluid van kuikens maakt toch iedereen vrolijk :D .

Omdat ook wij er morgen weer vroeg uit moeten op de deelnemers te briefen sluiten we de blog af met een mooie foto :) .

De reiscommissie op Rockefeller Center

Dit bericht is geplaatst in Announcement. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Coffee and bagels…

  1. Sjane Duivesteijn zegt:

    Special Message:
    TODAY !!!!!!!
    Hugo’s birthday in…… New York.
    congratulations!
    Mum and Dad.
    haveanicedayhaveanicedayhaveanicedayhaveanicedayhaveaniceday…etc.

Geef een reactie